Wie is Showband K.D.O

Showband K.D.O. is de muzikale (show) ambassadeur van De Liemers en wordt vaak gevraagd voor optredens. Doordat K.D.O. een showband is, is de vereniging heel anders als andere verenigingen. Zo maak je bij K.D.O. niet alleen muziek maar ook show. Onze leden komen uit o.a. uit Groessen, Duiven, Zevenaar en Westervoort. Vele malen per jaar worden er optredens verzorgd in Nederland – België – Frankrijk of Duitsland.

Diensten

Showband K.D.O biedt naast optredens ook vele mogelijkheden binnen de vereniging zelf aan.
Zo kunnen kinderen de mogelijkheid krijgen om muziek te ontdekken, worden er muzieklessen gegeven in o.a. saxofoon, trompet en slagwerk. Het leren muziek maken en de muzieklessen zijn voor elke leeftijd!

Daarnaast hebben wij een leuke & gezellige vereniging te bieden en kunnen bedrijven bij ons terecht om ons te promoten. Als bedrijf kom je op onze website te staan. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Op deze pagina komen alle onderwerpen aan bod en is vervolgens over elk onderwerp ook meer informatie te vinden.

14570522_1114539218599758_6856846667270868086_o-1024x732

Aankomende activiteiten

Zondag 22 maart 2020
Showrepetitie (de hele dag!)

Donderdag 26 maart 2020
Showrepetitie

Zondag 29 maart 2020
Taptoe Venray

Actueel nieuws

Taptoe Groessen komt eraan! 20 juni 2020, staat hij bij jouw al in de agenda?

Nieuwe dirigenten voor Showband K.D.O. - Korpsmuziek

Sfeervolle optredens tijdens Taptoe op De Hof - Destadamersfoort

Muziek ontdekken

Muziek ontdekken door kennis te maken met muziek, samen te muziek maken en kijken welk instrument bij jou past! Een groep jonge kinderen gaat hierbij samen aan de slag. Op deze manier kan elke jonge muzikant ontdekken of muziek maken iets voor hem of haar is. Vanuit het traject is er een overgang naar de reguliere, individuele lessen.

Wil je graag als volwassene muziek leren spelen? Ook dit is mogelijk! Neem even contact op voor meer informatie, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

percussion-387670_1920
saxophone-546303_1280

Muziek leren spelen

Kan je al een muziekinstrument bespelen of weet je graag van welk instrument je meer wilt leren? Dan kan je bij Showband K.D.O muzieklessen volgen. Dit kan voor elk blaas- of slagwerkinstrument die in onze band bespeelt word. Toch interesse in een ander instrument of benieuwd naar de mogelijkheden?

Showband K.D.O.

Zoals je eerder op deze pagina hebt kunnen lezen, verzorgt K.D.O. optredens voor binnen- en buitenland, met een band die bestaat uit verschillende leeftijden. Jong en oud met dezelfde passie; muziek maken en lol hebben.

Lijkt het je leuk onze vereniging te vergezellen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Wil je meer informatie opdoen? Ook dit kan, klik dan even op de onderstaande knop.

Optreden boeken

Jaarlijk verzorgen wij optredens in binnen- en buitenland. Lijkt het jullie als organisatie leuk Showband K.D.O. hierbij te hebben? Dit kan! Wij verzorgen de volgende optredens; Serenades, taptoe's en streetshows.

Sponsoring

Showband K.D.O. krijgt elk jaar bijdrages van onze sponsors. De sponsors op onze sponsorpagina helpen ons. Wil jij hier nou ook tussen staan met jouw bedrijf en ons een handje helpen? Neem contact met ons op!

Contact

Info@showbandkdo.nl
Of 06-36574704
Secretariaat@showbandkdo.nl
Commendereijstraat 20
6923 AX Groessen
Showband KDO t.a.v. Wesley Holland
Penningmeester@showbandkdo.nl
Stef Pouwels
Clubgebouw Odeon
Commendereijstraat 20
6923 AX Groessen
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.